Sunday, 22 July 2012

Segmen Pendek : SaYa NaK BLoGwALKinG

Penulis : Nadzirah RuQyah Masa : 2:11 am Comments : 17 Labels :

tengah-tengah ber fb ternampak segmen ni kat page someone

lepas tu jenguk kejap dan macam menarik jadi jom join segmen ni by 


  saya budak baru  kalau salah tolong tunjuk kan =)

P/S Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Buat Muslimin dan Muslimat







17 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

Salam Ramadhan..
terima kasih sudi join

jemput terjah blogger lain

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-pendek-saya-nak.html

Kamalia Liyana said...

sama2 awak.. ok insyallah akan saya terjah.. salam ramadhan juga :)

Yumida said...

SALAM RAMADHAN..JEMPUT SINGGAH:

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

FOLLOWER KE 4

Kamalia Liyana said...

salam ramadhan awak.. insyallah awak :)

babycomel said...

singgah bw sini & follow dr segmen sama ;)
selamat berpuasa ye.. slmt berblogging jgk ;)

Kamalia Liyana said...

terima kasih baby :) selamat puasa juga.. awak juga pun baby :)

ieka farhana said...

salam ramadhan datang sini bw sambil follow :)


http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

Belladeone said...

hye..ur 9th follower...do visit me back ea... =)
http://belladeone.blogspot.com/2012/07/segmen-pendeksaya-nak-blogwalking.html

welcome as a blogger.. =)

aisyah humaira' said...

hai blogger comelll !!!
niera dtg bw ke blog awesome awak :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

Kamalia Liyana said...

niera blog awk lagi awesome :) suka gi blogwalking blog awak :)

Nabila Medan said...

singgah dari segmen sama :D
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

Kamalia Liyana said...

nabilah tak sabar n join segmen awk.. pe2 pun terima kasih singgah sini :)

Pka Rahim said...

hi pka singgah sini ;))

Kamalia Liyana said...

hi pka :)

Ain said...

Singgah dari segmen sama..salam ramadhan ! ^^

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

amal said...

Salam Ramadhan Mubarak! =')
May Allah increase us in goodness and may this year will be much better, inshaAllah.

Thankyouu , done follow here ;')

http://applehijaulife.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

Acik IeyMah said...

jogging di sini..ehee..nak follow jugek :D

 
BLOG COPYRIGHT 2014 NaDzirah RuQyah || DESIGN BY NurAlja Lee || DOODLE BY Fizgraphic